Om NBMF

1991 - Etter en del misnøye med oppgjørene og Norsk Kommuneforbund sin tariffpolitikk i forhold til branntjenestens lønns og arbeidsforhold ble det på tariffkonferansen i Stavanger startet en såkalt "kameratklubb" etter svensk modell .

8 april 1992- Forbundet la ned yrkesutvalgene og provoserte med det fram opprettelsen av Norsk Brannmannsforum på et konsituerende møte på Oslo Hovedbrannstasjon.

1993 - Årsmøte for Norsk Brannmannsforum i Trondheim. Jan Davidsen kommer på møte og det etableres et samarbeid med Kommuneforbundet hvor et av kriteriene for å være medlem i Norsk Brannmannsforum var å være medlem i Kommuneforbundet.

Etter opprettelse av Fagforbundet er medlemmer i Norsk Brannmannsforum også medlemmer i Fagforbundet. Brannmannsforum skal gi Fagforbundet råd i aktuelle sake innen vår yrkesgruppe, være pådriver for at Fagforbundet ivaretar våre interesser gjennom forhandlinger og kontakter med myndigheter.
 
Fra Norsk Brannmannsforum er leder oppnevnt av Fagforbundet til å sitte i Faggruppe1 Brann, redning og forebyggende. 

Fra Norsk Brannmannsforum er leder og nestleder oppnevnt av Fagforbundet til å sitte i Faggruppe2 for brann- og redningspersonell.
 
Norsk Brannmannsforum forholder seg til administrasjonen i Samferdsel og Teknisk og mener dette er en god måte å ivareta vår yrkesgruppe sine interesser.

Reklame

sample iconØnsker du å støtte Norsk Brannmannsforum økonomisk kan du gjøre dette ved å plassere en reklamebanner for din bedrift på vår side. Ta kontakt for mer informasjon.

Om NBMF

sample iconNorsk Brannmannsforum er en selvstendig, administrativt og økonomisk uavhengig interesseorganisasjon for brannpersonell tilsluttet Fagforbundet.
Les mer..

Kontakt Oss

sample iconBrannmannsforum
Tel: 90 09 44 66
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.