Utvidelse av avtalen mellom Miele og NBMF.

 
Miele AS har i en periode solgt spesialsekker for frakt og oppbevaring av skittent verneutstyr for brannmannskaper. Overskuddet av dette salget er overført til Kreftforeningen. Miele ser nå at salget avtar, da veldig mange brannstasjoner har dekket sitt behov.
Miele AS ønsker derimot å fortsette sin støtte til foreningen, og innfører en ordning hvor de donerer et beløp pr. solgte maskin.
Dette vil skje etter følgende retningslinjer:
Normalt innrømmer vde15% rabatt ved salg til brannstasjoner. Nytt er at de tilbyr en frivillig ordning til denne kundegruppen, hvor de i stedet får 14% rabatt. Differansen overføres til Kreftforeningen. I tillegg gir Miele AS 1% av salgssummen til samme formål. Det vil si at beløpet som overføres utgjør differansen mellom 14% og 16% rabatt.
Et typisk anlegg med kapasitet for vask og tørk av tre vernesett (jakke + bukse) koster brutto rundt kr. 180 000,-. I dette tilfelle betyr det at det samlet sett doneres kr. 3 600,- til Kreftforeningen (differansen mellom 14% og 16%). Overføringen skjer halvårlig.
Så skal det tilføyes at ved salg av et slikt vaskeanlegg, tilkommer ofte tilleggsutstyr. Dette vil da også bidra til å øke donasjonens størrelse.
Maskiner som er solgt under disse betingelser vil bli dekorert med et lite klistremerke med logoen til NBMF og "Vi støtter Kreftforeningen", og det vil stå en tekst som opplyser om ovennevnte.
Vi håper dette mottas positivt, men minner samtidig om at det for Mieles kunder, er det en frivillig ordning.

Reklame

sample iconØnsker du å støtte Norsk Brann- og Redningsforum økonomisk kan du gjøre dette ved å plassere en reklamebanner for din bedrift på vår side. Ta kontakt for mer informasjon.

Om NBRF

sample iconNorsk Brann- og Redningsforum er en selvstendig, administrativt og økonomisk uavhengig interesseorganisasjon for brannpersonell tilsluttet Fagforbundet.
Les mer..

Kontakt Oss

sample iconNorsk Brann- og Redningsforum
Tel: 97 63 66 90
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.