Brannfolk i beredskap er ikke verd noe!

Brannfolk i beredskap er vel en av de få yrkesgruppene som fortsatt jobber 42 timers uke, de er på vakt året rundt.

Hverdager, natt, helg, helligdager og høytider for at resten av befolkningen skal føle en trygghet.

Brannfolk er i snitt på vakt ca. annenhver helg i året.

KS synes tydelig at dette ikke er verd noe når de fremmer et så urettferdig forslag angående lørdags- og søndagstillegg.

Brannfolk blir stående på sine lusne kr 50,-  pr time mens andre arbeidstakere vil få en økning ut i fra hvor mange timer de jobber, men de starter på kr 53,- og kan komme opp i kr 150,- pr time.

At KS fremmer et slikt forslag og dekker seg bak at brannfolk har en særavtale som regulerer deres arbeidstid blir for dumt da denne særavtalen er der for at vi skal ha en beredskap som dekker landets befolkning 24/7.

Norsk Brannmannsforum skal ha et møte med Fagforbundet den 22/5-18 der forslaget til HTA vil være et tema.

Denne avtalen skal ut på uravstemning, Norsk Brannmannsforum oppfordrer alle som er omfattet av denne Hoved Tariff avtalen til å stemme nei i sympati med brannfolk så får partene sette seg til bordet og komme med en mere rettferdig avtale.

Styret NBMF

Reklame

sample iconØnsker du å støtte Norsk Brann- og Redningsforum økonomisk kan du gjøre dette ved å plassere en reklamebanner for din bedrift på vår side. Ta kontakt for mer informasjon.

Om NBRF

sample iconNorsk Brann- og Redningsforum er en selvstendig, administrativt og økonomisk uavhengig interesseorganisasjon for brannpersonell tilsluttet Fagforbundet.
Les mer..

Kontakt Oss

sample iconNorsk Brann- og Redningsforum
Tel: 97 63 66 90
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.